Sunday, 11 December 2011

OWL NECKLACE T_T

eh , betul ke rantai owl tu haram ? sekarang ni memang tengah kecoh kan kat fb semua pasal owl ni haram disisi Islam , mesti sayang kan kalau nak buang , kalau sape yang dah ada banyak , dah buad koleksi :/ Then ada baca satu entry nii , dalam tu tulis Bersusah payah RASULULAH S.A.W , berhijrah , untuk menyebarkan islam , mahu manusia ini selamat , mahu umat-nya hidup senang di dunia dan di akhirat tapi kita? apa kita buat? menjatuhkan maruah agama , sanggup murtad , sanggup bergadai maruah diri , bangsa dan agama. tahukah anda mereka(pemuja dajal) tersenyum melihat kamu semua bangga dengan loket burung hantu itu , bagi mereka(pemuja dajal) burung hantu sebagai simbol ritual mereka ,MAJORITI perempuan di negara kita memakai loket ni ketika bersiar-siar dan yang paling menyedihkan mereka memakai loket ini besertakan tudung , dan sudah teranglah mereka ini ISLAM , then bila baca ni rasa macam arghh , terpaksa kita buang kan ? dah terang-2 benda ni haram disisi Islam , ni semua kerja freemanson ! Okayy so kesimpulannya -KITA BOLEH BERGAYA TAPI MESTI KENA GAYA , JANGAN SAMPAI KERANA BERGAYA ,AKIDAH KITA RUNTUH , MARUAH AGAMA TERCEMAR , KENANG LAH USAHA RASULULLAH DAN PARA SAHABAT MENEGAKKAN SYIAH ISLAM DAN JANGANLAH KITA TERGOLONG DI DALAM KALANGAN PERUNTUH INSTITUSI ISLAM DAN PEROSAK AGAMA.

Bye , Assalamualaikum :)

Monday, 14 November 2011

MTV "Sedetik Lebih" - Anuar Zain (1:49 Min)



Yeahh , Saturday bersamaan Ahad 12 hb <3 around 1 - 2 pagii macam tu , dia IM aku , then dia ajak keluar esok , OUCHH terkejut bila baca >< Even kiteorang kawan je , then kau kate DP aku comel , aww thanks tau , ILY --' HAHA , joke . GRR . (aku memang suka merepekk ><)

14 hb , 12.10 . Masa tuu aku sedihh T___T kali kedua kau cakap benda yang sama kan ? Nak kata apa , aku tak mampu buad apa apa :/ Bukan tanak , kau yang buad perangai en ? Then kau cakap mcm tu seriusly takde mood , sorry too say ! Kau suruh aku dengar lagu nii T___T Kau kate dengar lagu ni pastu ingat kau , lagu nii ada makna kau kata . Sokayy Sweet tapi sedihh . Dengar cite kau dah kaple ? Oh cool XD




#then feyqa pulak kata macam tu , seriusly rasa sebak tension gila semua ada :/


ERR TAKDE MOOD , KBYEEEEEE

Monday, 7 November 2011

Jamuan Akhir Tahun ;D

Hye n Assalamualaikum ;D Hari Jumaat 4.11.2011 ada Jamuan Akhir Tahun dekat skola n it the best day ever coz semua dah macam biasa mean dah berbaik ;D Banyak kiteorg makan antaranya sate , kfc , cake ada 3 , haha , tamak betul kann :p Hm , Okayy . Tinggal lagi 8 hari je nak sekolah , sedih nak tinggalkan sekolah then tak dapat jumpa kawankawan dah :( Jumpa cikgucikgu . Time cuti skola nii mesti rindu kat skola , kalau kawan-2 tu bole lah HANGOUT :) Rindu nak menjalani rutin harian skola , tahun depan dah sesi pagii , esh , malasnya nak bangun pagii kan :/ N tahun depan dah jadi PMR CANDIDATESS . Seramnyaaa >< Tapi seriusly tahun depan tatau nak sch mana , nak pegi balik Rapat Setia , seriusly rindu sch tuu , rindu kawankawan sana :/ I hope can turn back to that time , really miss that <3 Ehh , berbalik pada topik yang asal JAMUAN AKHIR TAHUN , pejam clik pejam celik , dahh nak akhir tahun kan , lagi 8 harii jeeeeeee :'( Sedih nak tinggalkan skola , dah banyak kenangan lalui kat situ . Okay Okayy here are some photos during the Jamuan ;D

 ILOVEYOU friend ;')
 Finnally , dah berbaik ;DD ILY bestie .
 dua dua tu bestie kita , ILY friendd ;')
I MISS THIS MOMENT ;D