Monday, 7 November 2011

Jamuan Akhir Tahun ;D

Hye n Assalamualaikum ;D Hari Jumaat 4.11.2011 ada Jamuan Akhir Tahun dekat skola n it the best day ever coz semua dah macam biasa mean dah berbaik ;D Banyak kiteorg makan antaranya sate , kfc , cake ada 3 , haha , tamak betul kann :p Hm , Okayy . Tinggal lagi 8 hari je nak sekolah , sedih nak tinggalkan sekolah then tak dapat jumpa kawankawan dah :( Jumpa cikgucikgu . Time cuti skola nii mesti rindu kat skola , kalau kawan-2 tu bole lah HANGOUT :) Rindu nak menjalani rutin harian skola , tahun depan dah sesi pagii , esh , malasnya nak bangun pagii kan :/ N tahun depan dah jadi PMR CANDIDATESS . Seramnyaaa >< Tapi seriusly tahun depan tatau nak sch mana , nak pegi balik Rapat Setia , seriusly rindu sch tuu , rindu kawankawan sana :/ I hope can turn back to that time , really miss that <3 Ehh , berbalik pada topik yang asal JAMUAN AKHIR TAHUN , pejam clik pejam celik , dahh nak akhir tahun kan , lagi 8 harii jeeeeeee :'( Sedih nak tinggalkan skola , dah banyak kenangan lalui kat situ . Okay Okayy here are some photos during the Jamuan ;D

 ILOVEYOU friend ;')
 Finnally , dah berbaik ;DD ILY bestie .
 dua dua tu bestie kita , ILY friendd ;')
I MISS THIS MOMENT ;D

No comments:

Post a Comment